ENVIAMENTS:

- Els enviaments es gestionaran de dilluns a divendres. Les comandes realitzades en dissabtes, diumenges o festius es gestionaran al següent dia hàbil.

- Les comandes realitzades fins les 16h es gestionaran durant el mateix dia. Les comandes realitzades més tard de les 16h es gestionaran al següent dia hàbil.

- Les comandes hauran d'incloure nom i cognoms, adreça física, telèfon de contacte i adreça d'e-mail del/la destinatari/a. En cas de voler modificar alguna de les dades, preguem que ens en notifiqueu el més aviat possible per telèfon o e-mail. En cas que el paquet ja hagi estat entregat a l'empresa de missatgeria, la modificació de les dades ja no serà possible.

Servei i costos d'enviament:

- Enviarem els paquets amb un servei 24h per mitjà de l'empresa de missatgeria ENVIALIA.

- El cost de l'enviament nacional (Península) serà de 6 euros per a comandes inferiors a 60 euros. El cost de l'enviament a França o Alemanya serà de 20 euros per a comandes inferiors a 100 euros.

- L'enviament nacional (Península) serà gratuït per a comandes a partir de 60 euros. 

- L'enviament a França i Alemanya serà gratuït per a comandes a partir de 100 euros.

RECOLLIDA A BOTIGA:

- També és possible sol·licitar una recollida a la botiga física SISTERS&RO FIGUERES de la comanda realitzada per mitjà de la botiga online d'aquesta pàgina web.

- A la pàgina de pagament, selecciona l'opció RECOLLIDA A BOTIGA del desplegable.

- En aquest cas, no es cobrarà cap despesa d'enviament.

- Podràs recollir la teva comanda a partir del següent dia hàbil de la data de realització de la compra. Els horaris de recollida seran de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16.30h a 20.30h, i els dissabtes de 10h a 20.30h.

DEVOLUCIONS:

- Només s'acceptaran devolucions d'articles en perfecte estat, que no presentin signes d'haver estat utilitzats i que conservin l'etiqueta original de la marca.

- Només s'acceptaran devolucions durant els 15 dies posteriors a la data de compra.

- Només s'acceptaran devolucions d'articles de Nova Col·lecció. La devolució d'articles adquirits de la secció OUTLET (amb el seu corresponent descompte) no serà possible.

- Només s'acceptaran devolucions d'articles de roba i alguns complements, com ara bosses. Per motius d'higiene, no s'acceptaran devolucions d'articles de bijuteria, complements de cap com barrets o cintes de cabell, complements de peus com sabates o mitjons, de decoració o d'alimentació.

- En cas de voler sol·licitar una devolució, posa't en contacte amb nosaltres per e-mail, especificant les dades de la comanda i el/s motiu/s de la devolució, i t'indicarem com procedir a la devolució en un màxim de 24 hores.

- Tan bon punt l'article/s arribi a la nostra botiga física, es procedirà a comprovar que aquest sigui apte per ser retornat. En cas que ho sigui, se't concedirà automàticament un val pel mateix import pagat en el seu dia per l'article/s retornat/s, per tal que puguis bescanviar-lo per un altre article o una altra talla.

- Els vals per devolucions tenen una validesa de 6 mesos a partir de la data de creació del val.

- Les despeses de transport relacionades amb canvis o devolucions aniran a càrrec del/a comprador/a.

- És possible retornar a la botiga física SISTERS&RO FIGUERES un article adquirit per mitjà de la botiga online d'aquesta pàgina web. Per fer-ho, necessitarem que ens facilitis el tiquet de compra que vas rebre amb la teva comanda.

- SISTERS&RO FIGUERES no es fa responsable dels desperfectes ocasionats per un tractament o rentat deficients per part del/la comprador/a, i en aquest sentit no acceptarà devolucions d'articles que hagin estat malmesos durant el rentat o el tractament. El/la comprador/a és responsable de llegir atentament l'etiqueta d'instruccions de rentat i tractament incorporada a l'article; o bé de contactar amb nosaltres en cas de dubte.

PER A QUALSEVOL DUBTE ESTEM A LA TEVA DISPOSICIÓ AL TELÈFON 972.50.55.70,

I A L'ADREÇA D'E-MAIL sisters.fgs@gmail.com

C/ Forn Baix, 8

17600 Figueres

(Girona)

dill - div: 10h - 14h + 16.30h - 20h

      diss: 10h - 20h

Tel.: 972.50.55.70

sisters.fgs@gmail.com

© 2018 by Sisters&Ro Figueres (all rights reserved)